Prachtige zomer ligplaatsen bij Haven Hunzegat  

Bent u op zoek naar mooie zomer ligplaatsen voor uw boot? Dan bent u bij Haven Hunzegat aan het juiste adres! Onze haven is gelegen in een prachtig, natuurrijk gebied. Dit is dan ook de perfecte optie om uw tijd te spenderen in de zomerperiode. Bovendien bieden wij allerlei verschillende services zoals een mastenmakerij, tankstation en een watersportwinkel. Neem dus meteen een kijkje! 

Op zoek naar een geschikte zomer ligplaats voor uw boot?  

Bij Haven Hunzegat hebben we plek voor iedere boot. Zo bieden wij 250 plekken aan voor allerlei verschillende bootsoorten – zelfs boten vanaf 10 meter zijn bij ons van harte welkom. Als u liever een tijdelijk plekje zoekt, voor bijvoorbeeld een middag of een aantal dagen, dan zijn er wel 40 plekken beschikbaar voor passanten. Zo bent u dus altijd verzekerd van een heerlijke ligplaats deze zomerperiode! 

Zomer ligplaatsen in Groningen en Friesland  

Vaart u graag in de omgeving van Groningen en Friesland? Dan is Haven Hunzegat perfect voor u – wij liggen namelijk precies op de grens tussen deze twee provincies. Bovendien is de haven gelegen aan een natuurrijk gebied: het Lauwersmeer. Hier kunt u genieten van de rustige natuur, maar voor de liefhebbers van avontuurlijke activiteiten zijn er ook meer dan voldoende watersporten te beleven. Zo kunt u bijvoorbeeld windsurfen of kitesurfen uitproberen in de omgeving. Dit is dus de perfecte plek om uw tijd te spenderen in de zomerperiode! 

Vaste ligplaatsen zijn ook mogelijk  

Als u eerder op zoek bent naar vaste ligplaatsen voor alle maanden van het jaar, dan kunnen wij u dat ook aanbieden. Zoals eerder genoemd is zijn er 250 vaste ligplaatsen ter beschikking, in de zomerperiode en in de winter. Zo hebben wij voldoende ligplaatsen voor sloepen, maar ook voor zeilboten en motorboten.  

Kosten van een ligplaats 

Bent u ook geïnteresseerd geworden in de ligplaatsen die onze haven te bieden heeft? Natuurlijk zijn de kosten ook erg belangrijk voordat u de keuze maakt uw boot bij ons te stallen. Natuurlijk kunt u altijd contact met ons opnemen, zodat wij u direct kunnen informeren over de kosten en andere belangrijke zaken. Of neem eens een kijkje tussen onze tarieven.  

Uw boot stallen bij Haven Hunzegat  

Wanneer u ervoor kiest uw boot bij Haven Hunzegat te stallen zijn er ook tal bijkomende services. Zo is er een watersportwinkel. In deze winkel kunt u allerlei artikelen vinden voor de inrichting van uw boot, maar ook praktische dingen, zoals motoronderdelen, pompen en fenders. Heeft u brandstof nodig voor uw boot, of is de mast van de boot beschadigd? In dat geval hebben wij ook een tankstation en zeilmakerij. Neem dus zeker eens contact met ons op om uw boot mogelijk te stallen, of breng eens een bezoekje aan onze haven, u bent altijd van harte welkom! 

Bekijk hier ons takelschema

 

Hoogseizoen:

Ma t/m za van 08.30 tot 18.00 uur
Zondag 10.00 tot 17.00 uur
 

Laagseizoen:

Ma t/m vr van 09.00 tot 16.30 uur
Zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur
Zondag gesloten
Tel.: 0595 - 40 28 75 
Mobiel: 06 - 82 447 205
E-mail:  info@hunzegat.nl
 
Jachthaven Groningen Jachthaven Groningen       Sitemap
Vraag hier informatie over uw ligplaats!

Uw thuishaven!

Adres:

Strandweg 17 
9974 SM Zoutkamp 

KvK nummer 23077849
BTW nummer NL809228749B01

google translate

Nieuwsbrief ontvangen?

Vul uw gegevens in.

haven hunzegat
Haven Hunzegat Zoutkamp