Ligplaats Lauwersmeer | Haven Hunzegat in Zoutkamp

Altijd al een ligplaats aan het Lauwersmeer willen hebben? Onze jachthaven Hunzegat heeft 250 plekken voor uw boot. Ook zijn er 40 ligplaatsen voor passanten aanwezig bij Hunzegat. Alle bootsoorten kunnen bij ons aanmeren, ook boten vanaf 10 meter zijn welkom.

Waarom kiezen voor een ligplaats aan het Lauwersmeer bij Hunzegat?

Hunzegat biedt u meer dan een ligplaats voor uw boot aan het Lauwersmeer

Nieuwe uitrusting nodig voor watersport, brandstof nodig voor uw boot? Een nieuwe mast? Hunzegat kan dit allemaal voor u regelen. Zoals hierboven vermeld hebben wij een watersportwinkel, tankstation en mastermakerij aanwezig op de jachthaven. Hierdoor kunnen wij u een perfecte vaartijd aanbieden.

mscholtens hunzegat websize

Wat kan je doen op Het prachtige Lauwersmeer?

Het Lauwersmeer is een prachtig stukje natuur wat sinds 2003 officieel verklaard is als een nationaal park. Het park is ongeveer 60 km2 groot.

Een vogelaars paradijs

Het Lauwersmeer is een prachtig vogelgebied waar veel watervogels leven, zoals lepelaars, grutto’s en aalscholvers. Verder komen er buizerds voor en in het najaar wilde zwanen en brandganzen. Het gebied is een toplocatie voor vogelaars, omdat er vele bijzondere vogelsoorten gezien kunnen worden. Een belangrijk kijkpunt is het Jaap Deensgat met een uitkijkbult en vogelkijk hut.

Watersport paradijs

Met uw perfecte ligplaats bij Hunzegat aan het Lauwersmeer kunt u optimaal profiteren van de mogelijkheden van watersporten. Veel beoefende sporten op het Lauwersmeer zijn wind en kitesurfen.

Heeft u interesse in een (vaste) ligplaats bij Hunzegat in Zoutkamp? Neem contact met ons op via het contactformulier aan de rechterkant of via het contact venster.

haven hunzegat watersport

Bekijk hier ons takelschema

 

Hoogseizoen:

Ma t/m za van 08.30 tot 18.00 uur
Zondag 10.00 tot 17.00 uur
 

Laagseizoen:

Ma t/m vr van 09.00 tot 16.30 uur
Zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur
Zondag gesloten
Tel.: 0595 - 40 28 75 
Mobiel: 06 - 82 447 205
E-mail:  info@hunzegat.nl
 
Jachthaven Groningen Jachthaven Groningen       Sitemap
Vraag hier informatie over uw ligplaats!

Uw thuishaven!

Adres:

Strandweg 17 
9974 SM Zoutkamp 

KvK nummer 23077849
BTW nummer NL809228749B01

google translate

Nieuwsbrief ontvangen?

Vul uw gegevens in.

haven hunzegat
Haven Hunzegat Zoutkamp