Jachthaven aan Lauwersmeer met camperplaatsen

Reserveer hier uw Camperplaats!

Camperplaatsen Zoutkamp met het Lauwersmeer voor uw deur

Naast ligplaatsen zijn er bij Haven Hunzegat zo'n 11 schitterende camperplekken ingericht met direct uitzicht over het water van het Lauwersmeer. U kunt voor de deur uw hengel uitgooien. De campingplaatsen bij het Lauwersmeer zijn inclusief elektriciteit en water. Verder kunt u natuurlijk gebruik maken van al onze faciliteiten. Zo zijn er douches, wasmachines, brandstoffen, een watersportwinkel, wifi en nog veel meer voorzieningen aanwezig op de camperplekken. 

Wenst u 's ochtends verse broodjes bij het ontbijt? Deze kunt u in de watersportwinkel bestellen op zondag tot en met vrijdag voor de volgende dag. Hier kunt u ook voor een krantje terecht.

haven hunzegat campers

Oprijden (in het hoogseizoen) kan dagelijks van 08.30 tot 17.00 uur. Wanneer u buiten openingstijden wenst op te rijden is dit mogelijk. Belt u het mobiele nummer als u voor de poort staat zodat we op afstand toegang tot het terrein kunnen verlenen. Afrijden is dag en nacht mogelijk.

Bij Haven Hunzegat Zoutkamp kunt u genieten van de rust en ruimte

Bij onze camperplaatsen in Zoutkamp kunt u optimaal genieten van de rust en ruimte die het Groninger Hogeland & Lauwersmeer u biedt! TIP: Laat uw camper bij ons staan, fiets naar Lauwersoog (14 km) en pak dan de boot naar Schiermonnikoog. In de avond keert u weer terug naar Haven Hunzegat bij het prachtige Lauwersmeer.

Of huur tijdens uw verblijf een sloep bij bootverhuur Zoutkamp. De sloepen liggen voor uw camperdeur aan de steiger.

Tarieven voor campers: €16,00 per nacht, exclusief €1,00 toeristenbelasting per persoon, per nacht, hond € 0,50 per nacht. Dit bedrag is inclusief stroom, drinkwater, chemisch toilet legen en grijswater afvoeren. De (andere) tarieven zijn hier te vinden.

haven hunzegat camperen

 

Toegangscode van onze hekken

Heeft u een camperplaats bij ons geboekt en verwacht u na 17.00 uur aan te komen? Zodra u met de camper voor de poort staat belt u met 06 - 82447205. We zullen op afstand de poort voor u openen en zien u graag de volgende dag bij de receptie. 

haven hunzegat camping

U vindt ons in de volgende gidsen:

 

Gidsen Haven Hunzegat

Bekijk hier ons takelschema

 

Hoogseizoen:

Ma t/m za van 08.30 tot 18.00 uur
Zondag 10.00 tot 17.00 uur
 

Laagseizoen:

Ma t/m vr van 09.00 tot 16.30 uur
Zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur
Zondag gesloten
Tel.: 0595 - 40 28 75 
Mobiel: 06 - 82 447 205
E-mail:  info@hunzegat.nl
 
Jachthaven Groningen Jachthaven Groningen       Sitemap
Vraag hier informatie over uw ligplaats!

Uw thuishaven!

Adres:

Strandweg 17 
9974 SM Zoutkamp 

KvK nummer 23077849
BTW nummer NL809228749B01

google translate

Nieuwsbrief ontvangen?

Vul uw gegevens in.

haven hunzegat
header