Jachthaven met camperplaatsen aan het Lauwersmeer 

Wilt u kamperen op een mooie camping aan het Lauwersmeer speciaal voor campers? Bij Haven Hunzegat hebben we schitterende camperplaatsen aan het Lauwersmeer. 

!!! Pinksterweekend VOL geboekt!!!  

 Reserveer hier uw Camperplaats!

Camperplaats Zoutkamp kamperen met het Lauwersmeer voor uw deur

Naast ligplaatsen zijn er bij Haven Hunzegat zo'n 11 schitterende camperplaatsen ingericht met direct uitzicht over de haven en het water van het Lauwersmeer. U kunt voor de deur uw hengel uitgooien. De campingplaatsen bij het Lauwersmeer zijn inclusief elektriciteit en water. Verder kunt u natuurlijk gebruik maken van al onze faciliteiten. Zo zijn er douches, wasmachines, brandstoffen, een watersportwinkel, wifi en nog veel meer voorzieningen aanwezig op de camperplekken.

Wenst u 's ochtends verse broodjes bij het ontbijt? Deze kunt u in de watersportwinkel bestellen op zondag tot en met vrijdag voor de volgende dag. Hier kunt u ook voor een krantje terecht. Heerlijk genieten dus op de camping aan het Lauwersmeer! Camperplaats Zoutkamp, misschien wel één van de mooiste camperplaatsen Nederland te bieden heeft.

haven hunzegat campers

Oprijden op de camping aan het prachtige Lauwersmeer (in het hoogseizoen) kan dagelijks van 08.30 tot 17.00 uur. Wanneer u buiten openingstijden wenst op te rijden is dit mogelijk. Belt u het mobiele nummer als u voor de poort staat zodat we op afstand toegang tot het terrein kunnen verlenen. Afrijden is dag en nacht mogelijk.

Bij Haven Hunzegat Zoutkamp kunt u genieten van de rust en ruimte

Bij onze camperplaatsen in Zoutkamp kunt u optimaal genieten van de rust en ruimte die het Groninger Hogeland & Lauwersmeer u biedt! Zo kunt u vanuit het mooie Zoutkamp verschillende toeristische trekpleisters bezoeken. TIP: Laat uw camper bij ons staan, fiets naar Lauwersoog (14 km) en pak dan de boot naar Schiermonnikoog. Na een dag Schiermonnikoog kunt u in de haven van Lauwersoog genieten van een heerlijk visje en in de avond keert u weer terug naar uw camper bij Haven Hunzegat aan het prachtige Lauwersmeer.

Of huur tijdens uw verblijf Bij Haven Hunzegat een sloep bij bootverhuur Zoutkamp en vaar zelf via het Zoutkamperril naar het Nationaal Park Lauwersmeer waar u kunt genieten van de prachtige natuur Nationaal Park Lauwersmeer te bieden heeft. Leg bij warm weer de boot aan één van eilandjes om heerlijk te genieten van een frisse duik. Maar ook de andere kant op richting Groningen levert mooie plekken op. Na een mooie vaartocht over het Reitdiep kunt u het toeristische dorp Garnwerd bezoeken. En weet u wat helemaal mooi is? Wanneer u een sloep huren wilt, hoeft u niet ver te rijden. De sloepen liggen direct voor uw camperdeur aan de steiger.

Tarieven voor campers: €18,00 per nacht, exclusief €1,00 toeristenbelasting per persoon, per nacht, hond € 0,50 per nacht. Dit bedrag is inclusief drinkwater, chemisch toilet legen en grijswater afvoeren. De (andere) tarieven zijn hier te vinden.

haven hunzegat camperen

Camperplaats Zoutkamp: Een prettige camping aan het Lauwersmeer

Geniet op onze camping met jachthaven met uw camper van het mooie uitzicht van het Lauwersmeer. Leuk om met het hele gezin te komen kamperen in Groningen. Genoeg rust en ruimte om u helemaal op uw plek te voelen. De camping is natuurlijk ook voorzien van de nodige faciliteiten en voor de kinderen een speeltuin met meerdere speeltoestellen. Met een boot ontdekt u al het flora en fauna het Lauwersmeer te bieden heeft. Op deze camping aan het Lauwersmeer is dus voor ieder wat wils! 

Camperplaats provincie Groningen

Bent u opzoek naar een camperplaats in de provincie Groningen waar u tot rust komt en kunt genieten van al het moois de provincie te bieden heeft? Dan is de camperplaats van Haven Hunzegat in Zoutkamp de ideale bestemming! Ga even weg uit de dagelijkse drukte van de grote stad en komt tot rust in de de natuur of op het water van het Lauwersmeer.

Toegangscode van onze hekken

Heeft u een camperplaats bij ons geboekt en verwacht u na 17.00 uur aan te komen? Zodra u met de camper voor de poort staat belt u met 06 - 82447205. We zullen op afstand de poort voor u openen en zien u graag de volgende dag bij de receptie. 

haven hunzegat camping

U vindt ons in de volgende gidsen:

 

Gidsen Haven Hunzegat

 

Bekijk hier ons takelschema

 

Hoogseizoen:

Ma t/m za van 08.30 tot 18.00 uur
Zondag 10.00 tot 17.00 uur
 

Laagseizoen:

Ma t/m vr van 09.00 tot 16.30 uur
Zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur
Zondag gesloten
Tel.: 0595 - 40 28 75 
Mobiel: 06 - 82 447 205
E-mail:  info@hunzegat.nl
 
Jachthaven Groningen Jachthaven Groningen       Sitemap
Vraag hier informatie over uw ligplaats!

Uw thuishaven!

Adres:

Strandweg 17 
9974 SM Zoutkamp 

KvK nummer 23077849
BTW nummer NL809228749B01

google translate

Nieuwsbrief ontvangen?

Vul uw gegevens in.

haven hunzegat
header